Házirend

ANDANTE APARTMAN AGÁRD

Kedves Vendégeink!

Mi azon fáradozunk, hogy Önök pihenésük ideje alatt jól érezhessék magukat nálunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat. Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek, amivel nincsenek megelégedve, kérjük, maradéktalanul forduljanak hozzánk.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az apartmanunkba történő foglalással elfogadják és érvényesnek tartják a Házirendben leírtakat, és az apartman valamint annak környezetére nézve (kert, terasz) felelősséget vállalnak az esetleges károkozásért.A Házirend mindenkire vonatkozik, aki az apartmanban aktuálisan tartózkodik. Köszönjük együttműködésüket!

Érkezés/Távozás
Bejelentkezni 15.00 órától lehetséges, kérjük a pontos érkezés várható idejéről egyeztessen velünk.
A szállást utolsó nap 10.00 óráig kérjük elhagyni.

Amennyiben előbb távozik a szállásról, mint ameddig a szállásfoglalás tart, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni, visszafizetni.
A szálláson lévő vendégeken kívül más személy kizárólag nappal és csak a tulajdonossal történő előre egyeztetést követően tartózkodhat.

Adminisztrációval kapcsolatos információk

Érkezést követően a Vendégek a szükséges adminisztrációhoz átadják a tulajdonosnak az érvényes személyi irataikat (személyi igazolvány, lakcímkártya, vagy útlevél), valamint a szállásdíj és az idegenforgalmi adó is ekkor kerül kifizetésre készpénzben, Otp Szép kártyával, vagy utalással.

Az udvar és az apartman zárása

Távozáskor és érkezéskor minden esetben kérjük a kaput és az apartman bejáratát kulcsra zárni! Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzanak!

Dohányzás

Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás ( szalonnasütő, terasz). Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és apartman teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék. 18 év alatti személyek szeszes italt nem fogyaszthatnak és nem dohányozhatnak.
Az épületben a dohányzás TILOS!

Berendezési tárgyak használata

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A helyiségek berendezési tárgyait, bútorait, eszközeit a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet! Az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.
Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületen ne nyomják szét a rovarokat. Kérjük továbbá, hogy a kert növényeinek, berendezési tárgyainak épségére is ügyeljenek.

Takarítás

Az apartmant a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át. Kérjük, távozáskor is hasonló rendet és tisztaságot hagyjanak. Mosatlant és romlandó ételeket se hagyjanak maguk után.

Szemételhelyezés

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges (konyhai szemetesbe való zsák a szekrényben található). Ha ez megtelne az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük, ürítsék ki azt a kapunál található nagy szemeteskukába. Az udvaron a kapunál található egy hagyományos és egy szelektív kuka. A szelektívbe kérjük hogy csak fémet, papírt és műanyagot helyezzenek.

Étkezés

Az apartman felszerelt konyhával rendelkezik . A vendégek saját magukról gondoskodnak. Főzésre kétlapos villany főzőlap, melegítésre mikrohullámú sütő áll rendelkezésre. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat. Kérjük, hogy vagy a teraszon, vagy a benti étkezőasztalon étkezzenek.

Tűzrakás-bográcsozás

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére. Tüzifát, faszenet (egy zsákkal), eszközöket biztosítunk. Kérjük, hogy más éghető anyagot, gumit, műanyag ne égessenek.

Egyéb

A közvetlen szomszédok nyugalmának biztosítása érdekében az apartmanban 22-08 óra között kérjük mindenfajta hangoskodás, zajkeltés mellőzését.

Felhívjuk figyelmét, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, stb.).

A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket az apartmanból azonnal eltávolítja.

Köszönjük együttműködésüket és jó pihenést kívánunk! 🙂

Andante apartman, Dancs Andrea: +36 20 44 11 779